Popis
Taliani sú zvyknutí na rôznorodosť príchutí v káve, a nielen na čistú horkosť. Možno to bude tým, že mali kedysi kolónie po celej Afrike, kde pridávali káve práve spomínanú kyslosť. Zelené kávy sa preto vyberajú, miešajú a následne pražia tak, aby sa v ich cappuccine okrem horkej (amaro) chuti objavila aj chuť citrusov. Navyše, nová móda svetlého praženia prináša do sveta káv harmóniu medzi ovocnou a citrusovou príchuťou.
Ako už názov hovorí – Cappuccino Tradizionale – ide o zmes cappuccina vyrobenú naozaj tradičným talianskym štýlom. „Talianske“ v tomto prípade znamená, že v zmesi sú jedinečným postupom sušené a umyté zrná, ktoré sú svetlo a citrusovo pražené, takže káva ktorú pripravíte a zmiešate s teplým mliekom vytvorí zjednotenie jemnosti a hodvábnosti.