Zákusky

Afgánska tekvicová torta

Afgánska maková torta

  • Torta bola vyrobená podľa zásad zdravej výživy bez pridania cukru. Keďže je menej sladký, vo výrobku viac dominuje vlastná chuť maku.
  • Použitá čerešňa neobsahuje cukor ani sladidlá, takže je cítiť jej prírodnú kyslastú chuť. 
  • Celkový obsah prírodného cukru je 2,3%, čo je veľmi málo v porovnaní s 20-25% cukrovým obsahom ostatných koláčov.
  • Sladidlá: maltitol a sukralóza. 
  • Vysoký obsah vlákniny (viac ako 6% vlákniny vo výrobku) 
Belgické čoko-malinové truffé

Belgické čoko-malinové truffle

  • 22% kvalitnej belgickej čokolády (60 a 70% kakaa) a 10% zmrazených malín. 
  • Smotanová krémová čokoláda dodáva jemnosť.
  • Odporúča sa pre milovníkov čokolády.
Kalifornská jahodová torta

Kalifornská jahodová torta

  • 36% skutočných jahôd sa v koláči objavuje vo forme celého ovocia aj pyré.
  • Ovocná svieža chuť dobre harmonizuje s bielou čokoládou. 
  • Ľahká chuť. 
Lombardské domáce praliné

Lombardské domáce praliné

  • Koláč obsahuje 30% čokolády a 12% mandľového praliné, ktoré zabezpečuje charakteristickú čokoládovú chuť.
  • Chrumkavosť na piškótovom základe zaistí oblátková strúhanka rozmiešaná v rozpustenej mliečnej čokoláde.
  • Odporúčame pre milovníkov čokolády.
Marhuľovo - orechová torta zo Zimbabwe

Marhuľovo – orechová torta zo Zimbabwe

  • Broskyňa dominuje chuťou, ktorá sa vyrába z broskyňovej marmelády a džemu.
  • Tvarohový krém zdôrazňuje ovocnú chuť.
  • Vďaka čokoládovej, mletej orieškovej piškóte a orieškovému posypu na povrchu pripomína chuť žerbových rezov. 
Čokoládové trio z Peru

Čokoládové trio z Peru

  • Biela, mliečna a tmavá čokoláda spolu tvoria 25%.
  • Každá vrstva čokolády má ľahkú penovú štruktúru.
Gaštanové papille z Bordeaux

Gaštanové papille z Bordeaux

  • Dezert charakterizuje 31% obsahu gaštanov. 
  • Mascarpone dodá krémovosť a príjemne vyvažuje kyslosť čerešní.
  • Na vrchu sa nachádzajú okvetné lístky z ruží. 
Saigónske jablko s karamelom

Saigónske jablko s karamelom

  • 20% obsah jablka v koláči.
  • Okrem jabĺk ho robia neodolateľným mnohé ďalšie prísady (škorica, karamel, orechy, kakao, biela čokoláda).
  • Ľahký, elegantný koláč, skutočná letná pochúťka. 
Novozélandská marakuja s malinami

Novozélandská marakuja s malinami

  • Hlboká chuť čokolády a čerstvosť ovocia tvoria príjemnú harmóniu. 
  • Skvelý letný dezert.
New-Yorské Somloi

New-Yorské Somloi

  • Pravý luxusný somloi obsahuje bourbon vanilku, karibský rum (aróma), korenie, hrozienka, oriešky a smotanu. 
  • Na rozdiel od maďarskej somlói torty neponúkame skladanú, ale vrstvenú verziu.
Mníchovské mascarpone s ríbezľou

Mníchovská tvarohová tortička s ríbezľami

  • Tvarohová vrstva na brownie základe. 
  • Čierna ríbezľa tvorí 10% koláča, takže sa jej chuť intenzívne prejavuje. 
  • Na vrchu ho zdobia biele čokoládové vločky. 
Kokosová tortička s mangovým pyré z Bangkoku

Kokosová tortička s mangovým pyré z Bangkoku

  • Chuť kokosu a čokolády sa vyvažuje s kyslosťou mangového pyré. 
  • Hravosť zaistia chrumkavé čokoládové cereálne guľôčky na vrchu.
Benátsky zázrak tiramisu

Benátsky zázrak tiramisu

  • Vynikajúce tiramisu pripravené s kávou z Cafe Frei.  
Sorrentská citrónová pusinka

Sorrentská citrónová pusinka

  • Je vyrobená z medovo-ovseného cesta. 
  • Svetlá krémová a penová vrstva obsahuje 10% citrónového pyré, ktoré mu dáva charakteristickú citrónovú chuť. 
  • Na povrchu sa nachádzajú vzdušné pusinky.
  • Osviežujúci, ľahký letný koláč. 

Gluten & lakto free

Paleo torta - para orech so slivkovou čokoládou

Paleo torta – para orech so slivkovou čokoládou

  • Koláč sa vyrába podľa tradičnej paleo stravy s vysokým obsahom orechov a ovocia. 
  • Slivkové pyré, orechy, kakao a kokosové lupienky mu dodávajú jeho výnimočnú chuť. 
  • Pre tých, ktorí obľubujú tradičné koláče, môže byť tento zákusok trochu suchý, ale v paleo kruhoch je považovaný za veľmi chutný.
Vegánska orechovo-mrkvovo-tekvicová torta s tapiom

Vegánska orechovo-mrkvovo-tekvicová torta s tapiokou

  • Základ tvorí mäkké a vláčne cesto z mrkvy, tekvice a orechov.
  • Tapioka je vhodná pre alergikov, vegánov, vegetariánov i vyznávačov paleo stravy. Získava sa z rastliny manioka, ktorá rastie v Južnej Amerike. Je takmer bez alergénov, neobsahuje lepok a je ľahko stráviteľná.
  • Ideálna zdravá voľba.